Even voorstellen

Steengoed in Klei
Steengoed in klei

HIP Keramiek

Wat begon als een hobby in een kamer in huis,  heeft zich inmiddels verder ontwikkeld in mijn atelier ‘aan’ huis. Een hobby waar ik dagelijks uren aan kan besteden.

Het is heerlijk om je te laten inspireren door je omgeving of wat je ook maar tegen komt.  Je kunt iets namaken en daarin je eigen ideeën verwerken, zodat het uiteindelijk jouw kunstwerk, jouw werkstuk is geworden, je eigen creatie.

Sinds een aantal jaren is boetseren mijn passie, omdat je allerlei voorwerpen kunt maken die je dromen of je fantasie je ingeven. Daarna is het pottenbakken erbij gekomen en geeft het een enorme voldoening om voorwerpen te kunnen maken die je ook gebruiken kunt.

Al Sinds mijn jonge jaren teken en schilder ik en dat komt goed van pas bij het schilderen en glazuren van mijn werkstukken.

sttengoed in klei

Waarom HIP Keramiek

Wat vroeger pottenbakken was met rode klei en naar mijn idee met sombere kleuren, met HIP keramiek wil ik laten zien dat je geheel eigentijdse voorwerpen kunt maken in frisse en vrolijke tinten, zoals mijn lievelingskleuren blauw, groen en lila.
Daarnaast vind ik het leuk om mijn hobby te delen met anderen en samen creatief bezig te zijn en elkaar daarbij te inspireren.

Steengoed in klei

HIP Keramiek

Wat begon als een hobby op een kamer in huis heeft zich inmiddels een verder ontwikkeld in mijn atelier aan huis en geef ik mij dagelijks over aan mijn hobby waar ik uren aan kan besteden.

Het is heerlijk om je te laten inspireren door je omgeving of wat dan ook. Je kunt iets namaken en daarin je eigen ideeën verwerken, zodat het uiteindelijk jouw kunstwerk, jouw werkstuk is geworden, je eigen creatie.

Meer weten?

Ik vertel u graag over alle mogelijkheden