Workshops

Workshop

2 X 2 uur

Heb je zin om 2 x 2 uur een workshop te volgen, bijvoorbeeld tuinvogels of vissen te maken, vanaf min. 2 tot max 5 personen, neem dan contact met mij op, om een afspraak te maken.

2 X 2 uur

eerst maken, dan glazuren

In deze 2 x 2 uur wordt het voorwerp eerst gemaakt, gedroogd en gebakken, in de 2e 2 uur wordt het werkstuk door jou geglazuurd gedroogd en wederom gebakken. Daarna kan je het werkstuk komen ophalen.

Een workshop volgen?

Ik bespreek graag alle mogelijkheden

Reacties uit de werkgroepen:

 • In mei heb ik de workshop “tuinvogels maken” bij annette gevolgd.
  De lokatie, het atelier van annette, is heel leuk. Je zit “tussen” het keramiek.

  Door de goede uitleg over materiaal en techniek en de aanwijzingen lukte het om in 2 uur een paar leuke vogels te maken.
  De week erna heb ik ze geglazuurd. Dat is ook erg leuk om te doen en er zijn veel kleuren om uit te kiezen.
  Na een week, als ze gebakken zijn kun je ze ophalen.
  Ik vond het echt super om te doen en het is zeker voor herhaling vatbaar.

  Thea
  1
 • “Vind het geweldig leuk bij Annette.
  Ze leert je op een fijne manier, mooie dingen te maken.
  Absoluut een aanrader!”

  Els
 • “Hai Annette, wat leuk en gezellig om met de 123 klei te werken bij jou. Het werkt heel ontspannend. Geen tijd om koffie te drinken :-)”

  Heleen
 • “Wat een leuke les!
  Zo fijn dat je zelf mag kiezen wat je maakt.
  Gezellig en ontspannen!”

  Lilian
 • “Bij Annette kan je al je creativiteit kwijt en ontdekken wat je allemaal kan met klei! Ze geeft je de vrijheid om te maken wat je wil en helpt en inspireert je waar nodig. Het is gezellig en door de kleine “groepen” heeft Annette voldoende tijd om iedereen te helpen. Ik ga elke keer met plezier pottenbakken!”

  Margot
 • Al heel lang heb ik de wens om iets met klei te doen. Via via gehoord over workshop vogels maken bij Annette en mezelf hier voor opgegeven. We zijn heel hartelijk ontvangen en er heerste een gemoedelijke sfeer. Annette geeft op een duidelijke manier uitleg over hoe te beginnen en natuurlijk hoe verder te gaan. Ik vond het heel leuk om te doen en aan t eind van de workshop was ik 3 leuke tuinvogels rijker. Ik vond t zo leuk om te doen dat ik sept ’18 verder gegaan ben met t volgen van lessen bij Annette. Ik heb er een hobby bij en dat komt mede door het enthousiasme van de ‘juf’. Een echte aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

  Marjon